ATELIER „A FI BINE” CLUJ-NAPOCA 13-14 IULIE 2019

Event details

  • 13/07/2019 - 14/07/2019
  • 9:30 AM - 6:00 PM
  • Locatia va fi comunicata ulterior
  • 0740598082

De peste 35 de ani, mii de persoane au decis să își transforme viața cu aceste instrumente. Și dacă de astăzi și tu ți-ai permite să fii bine ?

Atelierele sunt pentru cei care:

* caută răspunsuri la întrebări cu privire la modul lor de a fi, de a face sau de a avea, care vor să descopere idei și perspective noi despre ei înșiși și relațiile lor, și instrumente de creștere a gradului de conștientizare

* traversează o perioadă mai dificilă în viața lor

* simt că au tot ce îți doresc, și totuși ceva lipsește

Ce veți învăța la ateliere:

* Când avem o problemă, o dilemă, o teamă, o boală, un dubiu sau orice altă neplăcere este foarte important ca mai întâi să ne îndreptăm atenția către interior, pentru a verifica ce simțim, iar apoi să alegem în mod conștient să facem schimbări, adoptând comportamente diferite.

* Să nu respingem sau să ignorăm ceea ce ne deranjează. Aceste situații ne pot releva aspecte cheie, care ne ajută să ne cunoaștem mai bine și astfel să ne îmbunătățim viața și relațiile personale și sociale.

* Să înțelegem că toate conflictele pe care le avem cu ceilalți folosesc de fapt pentru a ne atrage atenția asupra conflictelor noastre interioare.

* Când nu suntem satisfăcuți de ceea ce ni se întâmplă, când nu obținem rezultatele dorite, e nevoie să ne schimbăm vechile comportamente, credințe și atitudini încercând noi instrumente.

* Evoluția este posibilă doar prin autocunoaștere și prin conștientizare, care vine din experiență.

Ce se întâmplă în cadrul atelierelor:

Accentul este pus pe conștientizarea acelor comportamente, situații sau relații de care nu suntem mulțumiți, stabilirea de acțiuni concrete în direcția transformării acestora, cu ajutorul unor instrumente simple și clare.

Ce veți lua cu voi:

* Un ghid de exerciții practice pe care le puteți utiliza în situațiile din viața de zi cu zi, tehnici care să vă ajute să avanseze în autocunoaștere, instrumente cu care puteți identifica și clarifica o problemă pentru a-i găsi cauza profundă, iar mai apoi să găsiți propria soluție

* Noțiuni noi, care ajută la redefinirea percepției asupra vieții

* O perspectivă diferită asupra evenimentelor sau situațiilor din viață

Dacă vom continua să folosim doar ceea ce am învățat în trecut ca să ne gestionăm momentul prezent și nu experimentăm nimic nou, să nu fim surprinși dacă puține lucruri se vor schimba în bine în viața noastră.

Ține doar de noi să decidem la un moment dat să ne deschidem spre alte resurse, alte moduri de a gândi și acționa pentru a ne îmbunătăți viața.

În final, faptul de a citi informații noi, de a le asimila la nivel teoretic nu va avea un efect pozitiv decât dacă trecem la acțiune. Este ca și diferența între a citi o rețetă și a o prepara. Obținem rezultate concrete doar când trecem la acțiune.

Despre metoda “Ascultă-ți Corpul”

Este o metodă prietenoasă care merge pe ideea de transformare prin acceptare și prin conștientizare. Folosește un limbaj simplu și usor accesibil, și cuprinde multe exerciții practice, cu efecte imediate și de impact.

Atelierul “A fi bine” este fundația Școlii “Ascultă-ți Corpul” și are doua componente: “A FI BINE cu tine însuți“ și  “A FI BINE în relația cu ceilalți“. Acest atelier de două zile este de asemenea, și primul modul al programului de formare profesională a școlii.

Prețul atelierului : 1000 lei

 

Participarea la  atelier vă permite reluarea lui ori de câte ori doriți, fără a mai fi nevoie să plătiți încă o dată taxa de participare.