DESPRE CUPLU

Event details

  • - 2:00 AM

Seria mini atelierelor « Asculta-ti corpul »  continua si anul acesta !

Prin participarea la intalnirile de 3 ore organizate pe teme diferite, Luminita Baltaretu , primul practician acreditat al scolii « Asculta-ti corpul » in Romania,va invita sa va insusiti un set de instrumente si tehnici ce stau la indemana oricui doreste sa participe la propria dezvoltare pornind de la premiza ca nu putem controla ceea ce ni se intampla, insa putem gestiona modul in care reactionam la evenimentele din viata noastra.

DESPRE CUPLU– Aflati cum sa va cunoasteti si sa va descoperiti prin intermediul relatiei de cuplu.

Atunci cand traim o dificultate in relatia noastra, un conflict, neintelegeri, incercam sa gasim un mijloc prin care sa rezolvam problema. In final ajungem sa controlam situatia. Dar pentru cat timp vom reusi sa facem asta?

Problema relationala revine de obicei cu mai multa forta. Trebuie sa existe un motiv pentru care acelasi gen de conflict revine si se repeta fara incetare in viata noastra de cuplu!

In cadrul atelierului veti descoperi legatura care exista intre dificultatile relationale cu partenerul de cuplu si conflictele interne intre principiul masculin si cel feminin. Veti constientiza felul in care judecatile si convingerile pe care le aveti  referitoare la barbati si femei va influenteaza relatia.

Veti identifica sursa emotiilor traite si mai ales cum puteti sa o gestionati pentru a transforma armonios relatia.

NUMAR MAXIM DE PARTICIPANTI/ FIECARE ATELIER = 25 PERSOANE

Daca sunteti interesat sa participati la un mini atelier va rugam sa ne scrieti la contact@ascultaticorpul.ro si va vom informa de indata ce organizam urmatorul eveniment.