DESPRE LIBERTATE

Event details

  • 29/07/2017
  • 3:00 PM - 6:00 PM
  • sediul InLight din strada Paraschiva Gherghel nr 14, sector 1
  • 0726136664

Seria mini atelierelor « Asculta-ti corpul »  continua si anul acesta !

Prin participarea la intalnirile de 3 ore organizate pe teme diferite, Luminita Baltaretu , primul practician acreditat al scolii « Asculta-ti corpul » in Romania,va invita sa va insusiti un set de instrumente si tehnici ce stau la indemana oricui doreste sa participe la propria dezvoltare pornind de la premiza ca nu putem controla ceea ce ni se intampla, insa putem gestiona modul in care reactionam la evenimentele din viata noastra.

DESPRE LIBERTATE– Cum sa regasiti libertatea pe care aveti impresia ca ati pierdut-o.

29 iulie 2017- orele 15,00-18,00

Exista in viata voastra situatii in care nu va simtiti liberi si credeti ca nu aveti alta alegere , ca sunteti prinsi in capcana, ca va este impusa (sau ca voi impuneti) o anumita situatie ? Este posibil sa facem ce vrem, atunci cand vrem ? Ce inseamna oare adevarata libertate ?

Acest atelier va va permite sa va descoperiti gradul de libertate din diferitele domenii ale vietii si sa identificati ce anume va impiedica sa va simtiti pe cat de liberi doriti.

Veti invata ce modalitati concrete sa folositi pentru a regasi libertatea naturala, in ciuda cosntrangerilor vietii cotidiene.

INVESTITIE PROGRAM ATELIERE  IULIE 2017

NUMAR MAXIM DE PARTICIPANTI/ FIECARE ATELIER = 25 PERSOANE

MODALITATI DE PLATA

-prin virament in contul Asociatiei Lumina si Claritate

RO59 BTRL 0410 1205 1246 14XX la Banca Transilvania

-la sediul InLight din strada Paraschiva Gherghel nr 14, sector 1, direct in ziua atelierului

-pentru rezervarea locului este necesara plata unui avans de 20% din costul atelierelor la care doriti sa va inscrieti. In cazul anularii participarii avansul nu se restituie. Se accepta insa inscrierea unei alte persoane in locul dvs.

PENTRU DETALII SI INSCRIERE :

LUMINITA BALTARETU

0726136664

www.luminitabaltaretu.ro

contact@luminitabaltaretu.ro