No comments yet

Despre Legea Atractiei

Astazi, vreau sa va propun sa va ganditi la ceea ce atrageti catre voi.

Deseori, inconstient, ne cream in viata tot felul de experiente. Copiez deci, definitia pe care Lise Bourbeau o da pentru LEGEA ATRACTIEI  in  « Marele ghid al existentei »:

Atractia este o forta magnetica in virtutea careia un corp este atras de un altul. Legea atractiei reprezinta legea care guverneaza intregul univers.  Gravitatia, a carei existenta a demonstrat-o Newton, face parte din legea atractiei. Tot ce este fizic este atras automat catre sine.

Si in plan subtil, suntem atrasi cu forta magnetica de ceea ce avem nevoie pentru a ne indeplini planul de viata, asa incat sufletul nostru sa se reintoarca la lumina.

Cand intretinem ganduri, credinte care ne indeparteaza de lumina, sufletul nostru sufera. Prin legea atractiei, atragem evenimente si persoane de care avem nevoie pentru a deveni constienti de ceea ce se petrece la nivelul inconstientului nostru.

Cand cineva atrage un partener alcoolic, violent, indiferent etc, desigur ca nu este o alegere constienta, insa intotdeauna alegerea noastra este facuta in rezonanta cu noi insine, cu ceea ce suntem in acel moment, chiar daca nu suntem constienti de asta. Atragem mereu oameni care au acelasi gen de atitudine interioara ca si noi. Cat timp vom crede ca ceilalti sunt responsabili pentru ceea ce ni se intampla noua, nu se va schimba nimic in noi.

Cand o situatie nu este acceptata fara judecata, o vom trai repetat, prin oameni care vin sa ne ajute tocmai ca sa o constientizam.

Legea atractiei stipuleaza ca nu exista nimic in existenta noastra care sa vina catre noi fara sa fie atras prin ceea ce gandim, simtim, facem sau spunem.

Asadar, va invit sa alegeti o persoana sau o situatie care nu sunt asa cum va doriti si sa va ganditi ce anume din voi se oglindeste in persoana sau situatia respectiva. Si cum anume judecati aceasta persoana sau comportament, si implicit, cum va judecati pe voi?

Vom povesti si lucra concret pe aceste subiecte – acceptare si oglindire in atelierul « A fi bine » din Bucuresti, din 16 – 17 iunie, la care va asteptam cu drag !

Post a comment