Lise BourbeauIn 1966, Lise Bourbeau isi incepe cariera in vanzari intr-o companie internationala, unde, foarte rapid ajunge cel mai bun manager din America de Nord. Isi pastreaza aceasta pozitie pana in 1982. Pe parcursul carierei sale, ea instruieste si motiveaza mai mult de 40.000 de persoane sa devina mai constiente de potentialul lor. In timpul acestor 16 ani ea realizeaza faptul ca oamenii obtin doar rareori ceea ce isi doresc in viata, si ca foarte putini pot spune ca sunt cu adevarat fericiti. Astfel, curiozitatea o face sa urmeze diferite cursuri, majoritatea in Statele Unite, si sa cerceteze pe larg cauzele, dar mai ales solutiile pentru aceasta nefericire fundamentala. O noua si profunda constientizare rezulta din aceste cautari, urmata de numeroase transformari in viata ei personala.

Plina de entuziasm fata de ce a descoperit, isi paraseste serviciul in 1982 ca sa urmeze o noua cale. Astfel, Lise are visul de a ajuta oamenii sa isi asculte corpul. Pregateste deci un workshop pentru a ajuta oamenii sa se descopere pe ei insisi prin felul in care se alimenteaza si prin bolile si afectiunile lor. Ea devine un specialist in metafizica alimentatiei si a bolilor, si continua in aceasta directie prin cercetarea si intelegerea comportamentului uman.

In 1984, ea deschide prima ei scoala in care isi pregateste proprii traineri pentru a raspandi aceste invataturi in Quebec. In 1987, scrie prima ei carte numita «Asculta-ti corpul –prietenul tau cel mai bun de pe pamant» si isi fondeaza propria editura. Aceasta carte devine best-seller in Quebec. In 20 de ani, doar versiunea franceza a cartii s-a vandut in 400.000 de exemplare. Din 1988 a mai scris alte nouasprezece carti, devenite la randul lor best-seller. In Romania, Editura Ascendent a tradus toate cele 19 titluri publicate.

Pana azi, Lise Bourbeau a vandut mai mult de 3 milioane de carti !

«Asculta-ti corpul» este cea mai mare scoala de dezvoltare personala din Canada, si are ateliere in 20 de tari si 9 limbi.


A fi bine se invata!