LUMINIȚA BĂLTĂREȚU – Trainer ateliere ”A FI BINE”

  ”Viața este o alegere intre iubire sau frică”

 

 

 

”Sunt pasionată de natura umană, curioasă în a ințelege ce se intamplă cu adevarat, dispusă să aflu adevarul și să îmi depașesc limitele.

Educația primită a fost autoritară, pe principiul “tu ești mică și nu înțelegi despre ce este vorba”, “lasă că noi știm mai bine”, “îți vom spune cum stau lucrurile, cum se face și mai ales cum să fii în lume”.

Pe undeva am simțit  că ceva este în neregulă, că nu se leagă lucrurile și am vrut sa aflu eu, să înteleg ce se intamplă.

Am început să înțeleg, să așez lucrurile diferit de cum mi se prezentaseră. Jaques Salome a fost prima experientă.

Tot ce știam despre lume și viață a fost zguduit și dat peste cap.

În 2006 am intâlnit-o pe Lise la București, apoi m-am format la cursurile sale în Canada și Franța.

Am avut de trecut obstacole importante, împotrivirea şi îndoiala familiei cu privire la banii, timpul, energia pe care urma să le investesc în acest proiect.

A fost un proiect profesional şi o reconversie radicală, dar în acelaşi timp, a fost o creștere personală, o învăţare a unui nou mod de a gândi, a unui comportament diferit.

A fost o întalnire revelatoare. Perspectiva despre sănătate m-a impactat profund. De atunci practic aceasta metodă în sesiuni individuale și o fac cunoscută prin intermediul atelierelor pe care le susțin.

Cred in puterea personală a fiecaruia de  a-și îndeplini obiectivele și visurile, de  a-și realiza pe deplin potentialul. Însoțesc oamenii să își găsească locul în viața personală și profesională, îi inspir și îi motivez.

Schimbarea profundă pe care a adus-o în mine, doresc să o împărtăşesc şi altora, să îi însoţesc în a se uita cu adevărat la probleme şi să le inspir curajul de a trece la acţiune, cu promisiunea că fiecare pas le va aduce o eliberare.”

 

Pasionată de ceea ce face și căutând în permanență să se dezvolte, Luminița Băltărețu, aduce experiențe relevante pentru subiectele abordate, comunicând clar și adaptând mesajul, indiferent de tipul audienței și de experiența participanților.

Prin prezenta caldă și empatică îi ajută pe participanți să se simta în siguranță pentru a privi în interiorul lor.

Punând întrebarile potrivite, îi ajută pe participanți să descopere și să integreze atât noua perspectivă, cât și să găsească modalitați pentru a pune în practică ce au învațat la curs.

Luminiţa Băltăreţu este primul practician din România al metodei “Ascultă-ți Corpul”, cu o experiență de peste 10 ani în practicarea acestei metode.

Absolventă a Facultății de Psihologie, din cadrul Universității Bucureşti, este și psihoterapeut în analiza tranzacțională.

Mai multe despre Luminița pe www.luminitabaltaretu.ro

Testimoniale ateliere :  https://youtu.be/2NtB8BggPio

 

 

 

 

MANON PELLETIER – trainer  școala ”ASCULTĂ-ȚI CORPUL”

Inteligentă, energică, hotărâtă si feminină in același timp, Manon  Pelletier este profesorul ideal.

Atentă și binevoitoare, știe să deschidă in fața ascultătorilor ușa și calea catre iubire.

 

 

 

Foarte pasionată de relațiile umane, Manon Pelletier a studiat și a lucrat, ”cu normă întreagă”, în domeniul relațiilor de ajutor timp de aproape 30 de ani. În afară de a fi trainer și formator, ea conduce echipa de consultanți ”Ascultă-ți corpul”, echipă formată din aproximativ 30 de persoane.

Licențiată in psihologie, Manon Pelletier a urmat și numeroase cursuri complementare pentru a-și satisface setea de a învața și pentru a avea posibilitatea de a împartași din experiența ei.

Pentru Manon Pelletier cunoașterea și acceptarea de sine sunt cheile care deschid ușile spre libertate.

Fiecare întâlnire reprezintă pentru ea o oportunitate de a regăsi echilibrul.

https://www.youtube.com/watch?v=VPRgDo_I2fg